Door: Remko Vermunt
Datum: donderdag 4 november 2021
Bron: Roosendaalse bode

ROOSENDAAL – Fotograaf Bram Visser is al meer dan 50 jaar een begrip in Roosendaal. In al die jaren heeft hij, bijgestaan door zijn vrouw Marijke Visser-Maas, duizenden mensen gefotografeerd. 

Veel bekende namen van Roosendaalse artiesten, de mensen achter het Tullepetaonse carnaval, zijn collega’s Herman Vreugde en Toon Mol, de gemeenteraad, voetbalclub RBC, grote artiesten die in schouwburg De Kring optraden en vooral ook heel veel minder bekende Roosendalers.

Hij fotografeert vaak in zwart-wit, zijn specialisme en won daar diverse prijzen mee. In 2000 sleepte Bram de titel “Goudmaster” in de wacht bij de internationale organisatie Colour Art Photo, tevens heeft hij vele portret Awards gekregen voor zijn foto’s bij de Camera D’or van Kodak.  

Maar zijn grootste voldoening haalt hij nog steeds uit een dik tevreden klant die trots naar buiten stapt met een ingelijste foto onder de arm. Tijd voor een terugblik. Géén afscheid, want Bram Visser is nog niet klaar met fotograferen. De portretten van Bram Visser zijn 5 t/m 28 november te zien in Erfgoedcentrum Tongerlohuys.

error: Inhoud van deze website is beschermd !!