Doelstelling

Het doel van onze vereniging is het ontwikkelen van de fotografische kwaliteiten van ieder lid en daarnaast door middel van toegepaste fotografie een bijdrage leveren aan activiteiten in Roosendaal en omgeving.
En het op aanvraag maken van foto’s van bijeenkomsten en activiteiten.

Uitgangspunten en werkwijze

Het uitgangspunt van het BeeldCollectief is: leren door samen te doen. Iedereen kan van elkaar leren. Dat kan door samen aan de slag te gaan en door elkaar te bevragen. Dit vraagt om een actieve houding van alle leden.
Er wordt individueel ingestoken met ieder zijn eigen interesse gebied en daarnaast kunnen algemene vragen en thema’s aan de orde komen. Er wordt gebruik gemaakt van zowel individuele opdrachten als groepsopdrachten.

Werkvormen

Wekelijkse bijeenkomsten
We komen minimaal 2 maal per maand bij elkaar.
Op de 1e en 3e dinsdag van de maand worden foto’s besproken die we de afgelopen maand hebben gemaakt en mogelijk algemene zaken. 
Op de 2e en 4e dinsdag van de maand kan dan, op basis van behoefte, aandacht worden besteed aan speciale activiteiten zoals bijvoorbeeld studio fotografie, deskundigen uitnodigen, input fotowedstrijden bespreken, enz.
Buitenactiviteiten.
We gaan, buiten de wekelijkse bijeenkomsten om , op pad met alle leden of een deel van de leden. Dat kan zijn naar een locatie om foto’s te maken, maar ook een uitstap naar een museum of bijeenkomst. Bij sommige activiteiten kunnen ook niet leden mee. 

Oprichter Aad Meijer

Bijeenkomsten lokaal & studio

error: Inhoud van deze website is beschermd !!