Ad van den Boer

Ontwikkelen is ruimte geven aan groei en kwaliteit van fotografie. In 1967 gestart met een stukje nostalgie, namelijk een tweedehands Agfa Clack camera, al vrij snel overgestapt naar een Minolta SRT 101. In 2013 kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera Canon 70D, maar veel deed ik er uiteindelijk niet mee. Totdat ik in de krant las dat fotograaf Aad Meijer een fotografiecursus zou gaan geven met ongekende mogelijkheden ook voor mensen met een beperking, zo sprak Aad. Daar had ik wel oren naar, mijn ontwikkeling gaat gelukkig vooruit zodat ik een nieuwe vriendin heb gekocht die luistert naar de naam Canon EOS 5D Mark IV. Ben helemaal “begeistert” van de fotografiematerie. Hoop mijn kennis hiermee bij het BeeldCollectief WestBrabant samen naar een hoger niveau te kunnen tillen, aan het concept kan het echt niet liggen!   

error: Inhoud van deze website is beschermd !!